| |

АПЕЛ ЗА ПОМОШ

Иле Стојанов е ученик во VII одделение во ОУ „Крсте Петков Мисирков“ Оризари – Кочани. Од неодамна тој боледува од ретка болест, дијагноза (хередитарна атаксија).

За негово лекување во Република Словенија потребни се големи финансиски средства. Тој потекнува од скромно семејство кое не е во можност да ги подмири трошоците потребни за неговото лекување.

Поради тоа Ве молиме да му помогнеме сите заедно – секој денар е од голема помош за него.

Се надеваме дека ќе му излезете во пресрет на ученикот и неговото семејство во најбрз можен рок.

Средствата што сакате да ги донирате за лекување на ученикот Иле Стојанов, треба да ги уплатите на жиро-сметка на таткото на ученикот:

Комерцијална банка АД Скопје

Жиро-сметка: 300057069889023

Миле Стојанов

Слични Објави