| | |

(АУДИО) Еве ја изјавата на Закаријаш чија автентичност ќе ја проверува МНР

Бугарската агенција БГНЕС ја објави изјавата на португалската министерка за европски прашања Ана Паула Закариаш, во која таа тврди дека во минатото македонскиот јазик бил дел од бугарскиот.Слични Објави