|

Без струја Петровец, Карпош и Центар

ЕВН Македонија АД известува дека денеска без електрична енергија ќе останат делови од општините Петровец, Карпош и Центар.

· во периодот од 08:15 до 14:30 часот, корисниците од село Летевци, село Брезница во општина Петровец.

· во периодот од 09:00 до 11:00 часот, корисниците дел од улица Стогово во општина Карпош.

· во периодот од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од улица Питу Гули бр. 35, 37 и 39 во општина Центар.Слични Објави