Крајната десница во Полска- шанса и закана за владејачката гарнитура

//

Кога активисти од Источна Полска патувале кон Варшава, за да учествуваат во демонстрација на крајната десница, локалниот градоначалник од владејачката партија “Право

Повеќе
1 8 9 10