ЧЕТИРИЕСЕТ И ЧЕТВРТО ИЗДАНИЕ НА МЛАД ОТВОРЕН ТЕАТАР 2019

/

Петнаесет врвни театарски продукции, перформанси, концерти, работилници, предавања и дискусии ќе го исполнат репертоарот на овогодинешното четириесет и четврто издание на Млад Отворен Театар 2019 – МОТ.

Во текот на девет вечери, од 13 до 21 септември, на шест сцени во Скопје и Велес публиката ќе може да ужива во уметноста на светски и домашни артисти од областа на театарот.

Цената на билетот за сите претстави до 12 септември ќе чини 200 денари, а од 13 таа ќе биде 300 денари. За претставата во театарот во Велес, организаторот најави дека ќе има организиран превоз од Скопје.

Претходна статија

УЧЕНИК ОСВОИЛ ТРЕТО МЕСТО НА ДРЖАВЕН НАТПРЕВАР ВО ИМЕ НА СИНОТ НА НАСТАВНИЧКАТА

Следна статија

(ГАЛЕРИЈА) СЕЛО ГОПЕШ, БИТОЛА: СЕЛОТО СО ГРАДСКИ МАНИРИ

Најново од Истакнато