| |

Д-Р НЕНАД ЛАЗАРОВ: ЛАЖНА ВЕСТ Е ДЕКА ЛЕКОТ ИВЕРМЕКТИН ГО ИМА ВО АПТЕКИ

Еве лажна вест! Лекот ГО НЕМА во аптеки, а ниту еден матичен лекар не е информиран ниту се дадени никакви препораки, напиша на фејсбук д-р Ненад Лазаров.

Лазаров меѓудругото во неговиот пост на фесбук додава дека скандалозно е екскомуницирањето на цело примарно здравство.

„Касниме месеци, а тоа ефектуира изгубени животи. Скандалозно е екскомуницирањето на цело примарно здравство, 80% од COVID19 тука се менаџира. Срамно е лажењето а штетен е ефтиниот PR, стои во неговиот пост.

Слични Објави