| |

Д-Р ТАРАВАРИ: ДА СОРАБОТУВАМЕ СИТЕ ЗАЕДНО, ПРЕД БОЛНИЦИТЕ ДА НИ СЕ ПРЕТВОРАТ ВО ХАОС

„Колеги доктори, здравстевени работници, граѓани, ние сите сме во ист брод, треба секој од нас да ги остави настрана нашите недоразбирања и поделби, да соработуваме, бидејќи секоје погрешно движење, внимавајте: е многу ризично! Да дејствуваме што побргу, пред болниците да ни се претворат во место на хаос, на несигурност и во најлошото, место на трагични настани, повика на социјалната мрежа Facebook, градоначалникот на Гостивар, д-р Арбен Таравари.

Kolegë mjekë, puntor shendetsorë, qytetarë, ne jemi të gjithë në një anije, duhet secili të lerë mënjanë ndarjet dhe të…Posted by Arben Taravari on Петок, 30 октомври 2020

Слични Објави