ДА, ОВА Е НОВАТА МАШКА КОЛЕКЦИЈА НА ГУЧИ, ВАШИОТ ВПЕЧАТОК?!

По Лондон и Фиренца, вниманието на светот на модата од овој викенд е во Миланo. Како дел од Модната недела за мажи, беа изложени најпрестижните брендови, а најмногу реакции имаше модната ревија на Гучи.

Погледнете ја галеријата од новите модели: