Џ. ХАЈРЕДИНИ: КОГА ЌЕ ОДГОВАРААТ ФУНКЦИОНЕРИТЕ НА ДУИ?

//

„Дали и кога Теута Арифи и нејзиниот директор на ЈКП, ќе одговараат, зашто заедно евидентирале околу илјада вработени од кои голем дел не доаѓаат на работа“, прашува поранешниот министер и аналитичар Џевдет Хајредини во материјал објавен од Civilmedia.

Хајредини го поздравува фактот дека конечно, за кривично дело се осомничени еден директор и четворица негови соработници, затоа овозможиле една вработена да зема плата како редовно вработена, а во исто време, да биде ангажирана за партиски активности, поставувајќи го круцијалното прашање кога и функционерите на ДУИ ќе ги снајде истата судбина.

Претходна статија

LA VERITA СО НОВО ВИДЕО ЖЕНСКИ ГЛАС ВЕЛИ: НЕ СЕ СЕКИРАЈ СЕ ЌЕ БИДЕ ВО РЕД

Следна статија

ЗАЕВ СЕ ПОФАЛИ СО ПОЗИТИВЕН ТРЕНД И ПО ДОГОВОРОТ СО ГРЦИЈА

Најново од Вести