|

Џафери на 6 август ќе ги распише изборите

Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, на 6 август ќе го потпише Решението за распишување на избори за членови на Советите на општините и Советот на Градот Скопје и за градоначалници на општините и за градоначалник на Градот Скопје.

Потпишувањето е закажано за во 17 часот.

Слични Објави