| |

ЕКСПЛОДИРАШЕ „МЕРЦЕДЕС“ ВО НАСЕЛБАТА СЕРАВА

Вчера експлодира возило „мерцедес“ во населбата Серава во општина Чаир. Возилото било паркирано во моментот кога било зафатено со пламен. На местото на настанот пристигнале пожарникари и полиција.

Граѓаните велат дека се сомневаат дека возилото било намерно запалено. Нема повредени лица и други оштетени возила.

Извор: АлсатМ

Слични Објави