ЕЛЕМ планира да потроши 40 илјади евра за привремени вработувања во РЕК Битола

//

АД Електрани на Македонија за сума од 2,5 милиони денари или приближно 40 илјади евра без ДДВ ќе потроши за привремени врабoтувања.

На системот за „Е-набавки“ објавен е оглас кој се однесува на ангажирање агенција за привремени вработувања за потребите на РЕК Битола. Периодот на набавката е 12 месеци, а критериум за доделување на тендерот е најниската цена. (Прочитајте го целиот напис овде)Претходна статија

Штипјанец починал во подрумот на пријателот

Следна статија

Со пари од проектот „Скопје 2014“ ќе се поставуваат енергетски ефикасни фасади

Најново од Вести