| |

ЕУ: Под итно да се најдат убијците на Ивановиќ

Во Брисел се исто така загрижени од можните последици на ова убиство врз косовското општество и бара од сите граѓани и политички партии да бидат смирени и да и дозволат на правдата да ја заврши својата работа.

Ивановиќ бил застрелан утрово во 8.15 часот додека влегувал во просториите на неговата партија. Според косовските медиуми, во Ивановиќ било пукано со 4 куршуми во градите…. (Прочитајте го целиот напис овде)

Слични Објави