ЕВАНГЕЛСКАТА ЦРКВА ВО ВЕЛЕС ПОДГОТВИ 35 ПАКЕТИ СО ХРАНА ЗА СОЦИЈАЛНО-ЗАГРОЗЕНИ СЕМЕЈСТВА

Првите триесет и пет пакети храна за социјално-загрозени семејства од Велес се спремни за испорака! Благодарение на дарежливоста на Tale и неговото семејство утрово имаме плус сто лебови и друга конзервирана храна, како паштети и месен нарезок за семејствата. Огромна благодарност до Daniela, Blagorodna, Меланија и Gjore, што толку експедитивно ја сортираа храната и ги составија пакетите!Останува сега со Alexandar да го исшпартаме Велес по „скрките“, и да ги испорачаме пактетите.Благодарност до сите, и слава на Бога за сѐ!, напиша на својот facebook профил пастор Филип Иванов, од Евангелската црква во Велес.

loading...

Понеделнички, преблагословено! 😇 Првите триесет и пет пакети храна за социјално-загрозени семејства од Велес се спремни…


loading...

Posted by Filip Ivanov on Понеделник, 02 ноември 2020