ФИЛИПЧЕ СО ПОРАКА ЗА МАСКИТЕ: ЗАБОРАВИВ ВЕЌЕ НЕ Е ОПРАВДУВАЊЕ

„Заборавив веќе не е оправдување. Заборавањето на основните мерки за заштита може да биде фатално. Не забораваш клучеви, телефон и пари? Не заборавај маска, дезинфекција и да држиш дистанца. Едноставно е“, напиша Венко Филипче на својата официјална facebook страна.