ФОТО: АЛИ АХМЕТИ ВО ПАРЛАМЕНТ… COLORIZED

///
Претходна статија

НАД ПЕТ ТОНИ КОКАИН ПРОНАЈДЕНИ ВО КОСТАРИКА

Следна статија

ТРАМП БАРА ОД РУСИЈА ДА ЈА ПРЕКИНЕ ПОДДРШКАТА НА СИРИСКИТЕ ВЛАСТИ

Најново од #БолиНаМајка