(ФОТО) ЧЕТИРИ ЛИЦА ПОВРЕДЕНИ ВО НЕСРЕЌАТА КАЈ ПЕСОЧАН

Во сообраќајната несреќа во близина Селото Песочан повреденис е четири лица, кои се префрлени во болниците во Охрид. Неофицијално на лице место интервенира против пожарната служба која сечејќи ги автомобилите, помага при вадење на повредените.

Во несреќата учествувале две патнички моторни возила.

СВР врши увид на местото на несреќата.