(ФОТО) ДИРЕКТОРОТ НА СТРУМИЧКАТА БОЛНИЦА ГО ИЗБРИША ПОСТОТ ВО КОЈ БАРА ДОНАЦИИ ЗА НОВО БОЛНИЧКО ВОЗИЛО

//

Директорот на струмичката болница, Наќе Гогов го избриша постот објавен на Фејсбук преку кој бара донации од граѓаните за да се купи ново болничко возило.

После сите негативни коментари, го повлекувам статусот и упатувам апел да не се донира.

Posted by Nake Gogov on Сабота, 31 октомври 2020

Порано денеска Гогов ги повика граѓаните да донираат заради ситуацијата во која се наоѓаме со корона вирусот.Дали Гогов го избришал постот поради реакција на своите претпоставени во власта или навистина заради негативните коментари, останува енигма.

Претходна статија

(ВИДЕО) ОД ОТВОРЕНИОТ КОВЧЕГ НА АМФИЛОХИЕ НЕ ФАЌА КОРОНА

Следна статија

ВО РОВОТ Е ТЕМНО И НЕ СЕ ГЛЕДА БРАТОТ

Најново од Вести