(ФОТО) ДОНАЛД И АНТОНИЈО-ДВАЈЦА ПОЛИТИЧАРИ ШТО ДОЖИВЕАЛЕ ПРОСВЕТЛУВАЊЕ

Некогаш Хилари била прекрасна жена за сегашниот претседател на САД, Доналд Трамп, но после прогледал…

loading...

Ваквиот премин на Трамп може да се спореди само со просветлувањето на поранешниот македонски блгарин Антонијо Милошоски, кој во моментот е на цврсти македонски позиции.loading...