ФОТО: ЕДЕН ИЗЛЕГУВА, ДРУГ ЌЕ ВЛЕГУВА, А ТРЕТИОТ…

/

Боки конечно успеа да ја напушти негостопримливата келија во „Шутка“.

Озогласениот криминалец Душко Млекарот конечно ќе го вратат од Германија…

А третиот наш херој во вечерашната разгледница трие доволно раце и чека…Претходна статија

(ФОТО) ТАМАРА ВЕЌЕ НИКОГАШ НЕМА ДА ГИ ЗАБОРАВИ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ПИТУ ГУЛИ И САНДАНСКИ

Следна статија

ЧУДОТВОРНА МАСКА ЗА ПРОБЛЕМАТИЧНА КОЖА СО АКНИ

Најново од #БолиНаМајка