(ФОТО) К. СИНАДИНОВСКА: ОВА Е ВЛЕЗОТ НА АВТОБУСКАТА ВО ГРАДОТ НА КОНЗУЛИТЕ…

Ова е влезот на автобуската станица во градот на конзулите, вториот најголем во земјава, Битола. 
Слика за македонскиот човек – полесно му е да биде креативен во наоѓање решение како да живее со проблемот, отколку вистински да го реши, напиша на својот facebook профил новинарката Катарина Синадиновска и ја објави следната фотографија: