Претходна статија

ОВОШНИ ПЛОДОВИ КОИ НАЈБРЗО ПОМАГААТ ДО ТЕНОК СТРУК И РАМЕН СТОМАК

Следна статија

(ВИДЕО) МНОГУ БРЗО ГИ ЗАБОРАЈФТЕ КОМАРЦИТЕ

Најново од Магазин

(Видео) Мајор од ОЗНА од кратовското село Филиповци раскажува за времето после 6 април 1941 г.: Германците дојдоа и си заминаа, Бугарите не вршеа убиства и малтретирања, партизаните ги знаевме како шумкари

„Населението кај нас нема претрпено многу страдање после 6 април 1941 година. Германците дојдоа во Македонија,