(ФОТО) КОЛКУ ПАРИ НА ГРАЃАНИТЕ ПОТРОШИЛ ГРАДОНАЛЧАЛНИКОТ НА ГОСТИВАР Д-Р ТАРАВАРИ ВО ПЕРИОДОТ ЈАНУАРИ-СЕПТЕМВРИ 2020 Г.

//

Градоначалникот на Гостивар, д-р Арбен Таравари го објави извештајот за неговите службени трошоци во периодот од јануари до септември 2020 г.

Од податоците во извештајот станува јасно дека Таравари за 9 месеци потрошил 14. 980 денари или во просек 1664 денари на месец.

Голем потрошувач е д-р Таравари, камо среќа сите градоначалници и функционери беа како него.Претходна статија

ВОНРЕДНАТА СОСТОЈБА ГИ ИЗВАДИ НА ПОВРШИНА СИТЕ АНОМАЛИИ НА НАШЕТО ОПШТЕСТВО

Следна статија

ВО ХРВАТСКА 890 НОВИ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС

Најново од Вести