Претходна статија

ШЕКЕРИНСКА НА МЕЃУНАРОДНАТА ШКОЛА ЗА УПРАВУВАЊЕ ВО УСЛОВИ НА МИГРАНТСКИ КРИЗИ: ПОТРЕБНО Е РАЗВИВАЊЕ НА НОВИ МЕХАНИЗМИ ЗА ЈАКНЕЊЕ НА ИНСТИТУЦИИТЕ

Следна статија

НИКОЛОВСКИ: СО ОКРУПНУВАЊЕ НА ЗЕМЈОДЕЛСКОТО ЗЕМЈИШТЕ ДО ПОКОНКУРЕНТНО ПРОИЗВОДСТВО

Најново од Истакнато

Првиот човек на бугарската служба за безбедност ДАНС и министерот за внатрешни работи на Бугарија заминуваат за Скопје за да обезбедат непречено прославување на годишнината од раѓањето на Гоце Делчев

Бугарскиот премиер Г’л’б Донев разговараше телефонски со премиерот на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски. Двајцата премиери