(ФОТО) На Пандов му текна да ја смени „бугарската“ капа

//

Во рок од една година порцеланскиот порнопатриот Александар Пандов, инаку претседател на т.нар. Патриотски институт на ДПМНЕ, успеа ако не друго да ги смени капите, за мирна глава. Булдожерот не го видовме, но и со просто око на луѓе, кои не се разбираат многу од мода и модни трендови, можеме да забележиме дека Пандов бадијала трошел пари на шивачи и кројачи.

Облеката никој не го направила војвода, а уште помалку бурлеските што си ги организираат со бакнувањата на пиштолот и камата ставени врз Светото писмо. Кокошка да заколат пред таквите ликови, ќе се онесвестат, па што остана војводи да бидат…Претходна статија

„Отворен Балкан“ како бледа копија на Заедничкиот регионален пазар

Следна статија

(Видео) Перев: Груевски го претвори терминот „Македонец“ од регионален идентитет во национален идеал

Најново од Истакнато

Последниот атентатор (8)

Спомени на Крсто Петрушев (1913-2007) од Богданци, припадник на ВМРО, запишани од Владимир Перев. На почетокот