ФОТО: НИЕ ДОМА, ТИ НА БЕРОВСКО ЕЗЕРО, НЕ МОЖЕ ТАКА ДРУЖЕ СЕКРЕТАРЕ

//

Имаме уште ден и пол да издржиме по дома…

Ете и ген секот на СДСМ се потруди да ни даде елан да издржиме.

Ние дома, а тој од рајската убавина Беровско езеро.

Претходна статија

СИТУАЦИЈАТА Е „ПОД КОНТРОЛА“

Следна статија

ПОТРЕСНАТА ПРИКАЗНА НА ЕДНА ЛЕГЕНДА: ТАТО ТИ ЌЕ ЖИВЕЕШ ВЕЧНО

Најново од #БолиНаМајка