ФОТО: ОД ЗАБАВНИОТ ПАРК ЗА ДЕЧИЊА ДО 12 ГОДИНИ САМО ДЕКОР ЗА СНИМАЊЕ ХОРОР НА СТИВЕН КИНГ

//

Ова е забавниот парк кај училиштето „Круме Кепески“ во населбата Припор, општина Кисела Вода…

За жал местото што би требало да биде убаво катче за игра на нашите најмили, повеќе наликува на простор каде што може да сними филм според некоја книга на Стивен Кинг или за војната во поранешна Југославија.

Претходна статија

ЕКО ГЕРИЛА: ТРПИМЕ ПРИТИСОК ОД ФУНКЦИОНЕРИ НА ДУИ

Следна статија

МИЦКОСКИ ПОВИКАН НА РАЗГОВОР ВО ПС ЦЕНТАР

Најново од Вести