(Фото) Пандов, ако сакаш да бидеш како Тодор Александров, биди Бугарин

/

Фб статус на Георги Станков

Социјалната мрежа Facebook е вознемирена од бедната имитација на Александар Пандов, кој сака да личи на еден славен војвода. Некои велат дека се работи за имитација од Али експрес. Се појавило и меме во кое се вели: „Два света, едниот е излишен“. Александар Пандов од “Патриотскиот институт” на ДПМНЕ, кој што не ги разликува Никола Карев и Даме Груев, се дотерал со носија и капа, копирајќи го Тодор Александров. Надворешната имитация не носи внатрешен квалитет. Пандов, ако сакаш да бидеш како Тодор Александров, биди Бугарин.Претходна статија

(Видео) Бисера и Лидија со „Рано ми е“

Следна статија

На 2 август (Илинден) во Благоевград ќе биде откриен споменик на Мара Бунева

Најново од Истакнато