(Видео) Бисера и Лидија со „Рано ми е“

/

Двете извонредни народни пејачки Бисера и Лидија ја исполнуваат народната песна од ќустендилскиот регион „Рано ми е“, дел од репертоарот на големата бугарска пејачка Олга Борисова.Претходна статија

Маричиќ: Напад врз новинар, ќе биде напад врз службено лице

Следна статија

(Фото) Пандов, ако сакаш да бидеш како Тодор Александров, биди Бугарин

Најново од Видео