(ФОТО)ПОГЛЕДЕТЕ ШТО РАБОТАТ ВРАБОТЕНИТЕ ВО ФОНД ЗА ЗДРАВСТВО ВО СКОПЈЕ

Вработените во Фонд за здравство го следат примерот на Петре Шилегов.
Читател на порталот Трибуна, денеска ни испрати слика за да ни ја долови „работната атмосфера“ во Фондот за здравство. Притоа во пораката на читателот стои следното:
„ Отидов во Фондот за здравство за да си го обновам моето осигурување и осигурувањето на моите деца. Притоа иако пред мене немаше никој, јас чекав ни помалку ни повеќе 40 минути, пред се да прашам што ми треба и исто така ако господинот си ја доигра игрицата и да си завршам работа за тоа што сум отишол таму“

Ние од Трибуна прашуваме: Ова ли е ефикасниот шалтерски систем каде што секој граѓанин брзо, квалитетно и ефикасно ќе беше услужен? ШУ праиме вака дечки? Патем играта Temple Run не е онаа истата како на Шилегов ама стварно e страшно забавна 😉