ФОТО: СДСМ-ДПМНЕ-ДУИ ВЕЌЕ 30 ГОДИНИ НЀ СПАСУВААТ ОД ВАКЦИНАТА НА ГЕЈТС

//

Испадна дека СДСМ-ДПМНЕ-ДУИ визионерски работеле на проектот: „Да ги спасиме нашите граѓани од вакцината на Бил“. Затоа краделе, а хејтериве не престанаа со кењање…Претходна статија

ФИЛИПЧЕ: НАСТАВАТА ДА ПОЧНЕ ОНЛАЈН, А САМО ПРВИТЕ ОДДЕЛЕНИЈА ДА ОДАТ ВО ШКОЛО

Следна статија

КОЛЕВ ДО ПРАТЕНИЦИТЕ: АКО НЕМАТЕ ИЗЈАВИ ЗА ОТКАЖУВАЊЕ ОД ПАТНИ ТРОШОЦИ ДА ВИ ИСПРАТАМ

Најново од Истакнато

Методиј Иванов: Тезата на софиските македонисти дека историската вистина за бугарскиот карактер на Македонија е производ на живковизмот е најнеодржлива

„Во бугарскиот медиумски простор спорадично се објавуваат ставови на група либерално настроени луѓе кои демонстрираат блиски