ФОТО: ТЕЛЕФОНСКИТЕ БРОЕВИ НА КОИ ТРЕБА ДА СЕ ЈАВАТ ГРАЃАНИТЕ ДОКОЛКУ ИМААТ СИМПТОМИ НА КОРОНАВИРУС

//
Претходна статија

ЛИЦЕТО ШТО ДОПАТУВАЛО ВО СКОПЈЕ ОД ДУБАИ НЕМА КОРОНА ВИРУС

Следна статија

ВИДЕО: СО ЖИВ ЅИД ЌЕ СЕ БРАНИ КУЌАТА НА РИСТЕ БАЊЕГЛАВ

Најново од Вести