ФОТО: ВРЕМЕ Е ЗА ФЕРКА: БЕКИР „ПАЈАК“АСАНИ VS НЕФИ „ДИВОГРАДБА“ УСЕИНИ

//

Дали ќе дочекаме двете најголеми ММА ѕвезди на ДУИ да организираат ревијална борба во кафез?

Видовме дека ги бидува да покажуваат вештини врз жена полицајка и возрасен факултетски професор.

Време е да направат една „ферка“ за да видиме кој е појак од двајцата.Претходна статија

ДАЛИ БУЈАР ОСМАНИ НАЈАВУВА РАЗГРАНИЧУВАЊЕ НА ДУИ ОД ТЕПАЧОТ-СОВЕТНИК НЕФИ УСЕИНИ?

Следна статија

ТЕСТ: ШТО ВИДОВТЕ НАЈПРВО НА СЛИКАТА?

Најново од Истакнато