ГОРДАНА ЈАНКУЛОСКА КОНТРА ГРУЕВСКИ: ЛЕСНО Е НА 800 КМ ОД МАКЕДОНИЈА ДА ЈА ПРЕФРЛАШ ВИНАТА НА ДРУГ

Вести Истакнато Македонија

Две години откако замина од власт, поранешната министерка за внатрешни работи Гордана Јанкулоска доживеа политичко просветлување…

Еве го и постот на поранешниот шеф на г-ѓа Јанкулоска…