| |

ГРЕТА VS БОЈАН

Грета е на 16 години и стана медиумска ѕвезда без да понуди реално решение за проблемот со клитските промени.

Бојан Слат на 16 години измислил систем за чистење на пластиката од океаните. Во моментот Бојан е на 23 години и медиумите речиси да немаат никаков интерес за неговите активности…

Слични Објави