ХЕРОИ: СЕМЕЈСТВО СО БОЛНО ДЕТЕНЦЕ ОД БУГАРИЈА СОБРА ПАРИ ЗА НОВИ АПАРАТИ ЗА ДА ПОМОГНАТ И НА ДРУГИ ДЕЧИЊА

//

Семејство со детенце што боледува од ретка болест од Бугарија, почна кампања и собра пари не за сопственото дете, туку за се да купат нови апарати, со кои ќе се помогне и на други дечиња што го имаат истиот или сличен проблем.Претходна статија

ЛИЧНИТЕ ПОДАТОЦИ НА ГРАЃАНИТЕ СЕ ЧУВААТ ВО ПРОСТОРИИ КОИ СЕ РАСПАЃААТ

Следна статија

ИНДИЈА ГО УКИНУВА СПЕЦИЈАЛНИОТ СТАТУС НА КАШМИР

Најново од Вести