|

ИСПРАВКА- ЗА МАКЕДОНСКИ ДРЖАВЈАНИ ВЛЕЗ ВО БУГАРИЈА СО PCR ТЕСТ

За македонските државјани останува правилото за PCR тест за влез во Р. Бугарија.

Според точка 6 од Заповедта на министерот за здравство Ангелов, на сите земји на кои им е дозволен влез од земјите наведен во точка 2 , треба да имаат PCR тест направен 72 часа пред влез во земјата.

Прочитајте на следниот линк.

Порталот Трибуна се извинува за збунувачката информација.

Слични Објави