OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ИЗЛОЖБА „СКЕНДЕРБЕГ НИЗ ФОТОГРАФИИ И ДОКУМЕНТИ“ ВО КИЧЕВО

//

„Скендербег низ фотографии и документи“ е насловена изложбата на фотографии која денеска ќе биде отворена во музејот „Западна Македонија во НОВ“ во Кичево …

Во рамки на изложбата чиј автор е г. Илми Велиу ќе бидат презентирани 54 колор фотографии кои се резултат на научно истражувачката дејност на авторот.Изложбата во музејот ќе биде поставена до 24 август, а посетителите ќе можат да ја погледнат секој работен ден од 9 до 15 часот.Претходна статија

КОНЦЕРТ И ПРЕТСТАВА НА ОХРИДСКО ЛЕТО

Следна статија

ЗА 11 ДЕНА ЗАВРШУВА ЈАВНИОТ ПОВИК ЗА КУПУВАЊЕ НА ЗЕМЈОДЕЛСКО ЗЕМЈИШЕ ВО ДРЖАВНА СОПСТВЕНОСТ ПОД ОРАНЖЕРИИ

Најново од Вести

Ковачев: На местото на спомениците на окупаторската Црвена армија во Софија и во Пловдив да се постават споменици на Левски, Ботев, Гоце Делчев, Тодор Александров и Ванчо Михајлов

Бугарскиот европратеник од редовите на ГЕРБ-СДС Андреј Ковачев, даде интересна идеја за тоа што треба да