| |

ЈОВЕСКИ ЗА ДОЈЧЕ ВЕЛЕ: ОЈО НЕ Е ИЗВОР НА СНИМКАТА ВО ЛА ВЕРИТА

Снимката објавена во „Ла верита“ не е добиена од извори во ОЈО, вели државниот јавен обвинител Јовески за Дојче веле. Според правни експерти, со нејзиното објавување не се искомпромитирани доказите.

„Снимката во италијанскиот медиум не е добиена од извори на ОЈО, таа е дел од доказната постапка“, изјави кусо за Дојче веле државниот јавен обвинител, Љубомир Јовески, кој во моментов е надвор од земјата.    

Слични Објави