Како да се спаси Македонија

//

Две генијални решенија можат да ја спасат Македонија од големите  маки и страдања. Првото решение е владата да воведе строга цензура во сите медиуми и на сите социјални мрежи  никој  да не смее да пишува за злосторствата и злоделата на претходната власт. Да прогласи општа амнестија на сите досегашни и идни обвинети криминалци и злосторнички здруженија во периодот од 2006 до 2017 година. И, вториот  ингениозен изум, кој е веќе во поодмината фаза на остварување, е  изградба на  површина од  25.000 квадратни километри на најголема депонија  во светот каде целото  европско и  домашно  ѓубре  ќе се пали под  меѓународен надзор како медицински отпад. За релативно кусо време, почитувајќи ги строгите еколошки закономерности за заштита на човековата околина, ќе исчезне како дим  целиот отров што  ја труе и Македонија и цела Европа… (Прочитајте го целиот напис овде)Претходна статија

Шекеринска: Враќањето на Македонија на патот кон ЕУ и НАТО ќе донесе стабилност

Следна статија

Студентски Парламент: Претседателот Иванов да стави вето на законот за јазиците

Најново од Истакнато