| |

КАВГА МЕЃУ БОЧВАРСКИ И КОЛЕВ ЗА ДУПКАТА НА НОВИОТ МОСТ

Претседателот на ГДУ, Петар Колев, на својот фб профил објави слики каде што се гледа „квалитетот“ од изградбата на новиот мост во Штип. Погледнете ја кавгата во кометарите под постот!Слични Објави