ЌЕРКАТА И ВНУКОТ НА ЕКС ДИРЕКТОРОТ НА МЕПСО СЕ ВРАБОТЕНИ ВО СЈО

//

Сашо Василевски, довчерашниот директор на МЕПСО, како резултат на блискоста со обвинителката Катица Јанева, си ја вработил ќерката во СЈО, јавува Лидер.

Имено, неговата ќерка Марија Василевска, дипломиран правник, почнала на работа во СЈО во декември 2017 година, за солидна плата од 49.000 денари. Исто така и внукот на Сашо Василевски, извесен Илче Србиновски од Ресен, се вработил во СЈО како помлад соработник.

Претходна статија

НИЕ ГИ ЧЕКАМЕ GOOGLE И FACEBOOK ДА ДОЈДАТ ВО МАКЕДОНИЈА, А ТИЕ ДА ТИ БИЛЕ ПОД ИСТРАГА ВО САД

Следна статија

ВМРО ДПМНЕ ПОЧНА ДА „ЖИВЕЕ“ НА КРЕДИТ

Најново од Вести