КОЛКУ „ОТКАЧЕН“ МОЖЕ ДА БИДЕ ЏОНИ НОКСВИЛ (ВИДЕО)

Џони Ноксвил е познат по лудориите кои ги изведува на ТВ екраните, но се чини дека во својот нов филм “Action Point” отишол малку подалеку…