КОНЕЧНО ДЕТСКО КАТЧЕ И НА АЕРОДРОМОТ „СКОПЈЕ“

Забава Магазин Македонија Разно

Новина на Меѓународниот Аеродром Скопје. Се појави долгоочекуваното детско катче. Од сега најмладите ќе имаат можност да се забававуваат пред и по патувањето, при евентуалните чекања и задшки. Лоциран е на видливо место, веднаш штом се помине пасошката контрола и безбедносната проверка. Ја подравуваме оваа убава идеја и содржина.