ЗАЕВ : EУ ГАРАНТИРА ПРАВНА ДРЖАВА

Вести Истакнато Македонија

Членството во ЕУ гарантира држава по европски правила и вредности. Со нивна поддршка ќе изградиме независно судство, слободни медиуми, професионална јавна администрација.

Ајде заедно да изградиме слободна и европска Македонија, напиша Зоран Заев на својата фејсбук страница.