Конференција: „МКБГ2023: Младите и образованието“ и доделување титула почесен доктор на науки на Илхан Ќучук

//

Конференција: „МКБГ2023: Младите и образованието како клуч за посилно евроатлантско сојузништво“, на која свечено ќе му биде доделена титулата почесен доктор на науки (Doctor Honoris Causa) на Илхан Ќучук, европратеник и известувач на Европскиот парламент за Македонија.Претходна статија

Чарлс денеска официјално ќе биде прогласен за крал

Следна статија

Бајрами: Според нашиот закон, највиновни за корупција се вработените во јавниот сектор

Најново од Вести