КОЊОТ НА РАШЕЛА И ЦЕВЧЕТО НА ТРИЧКО

//

Добро е што постои принтскринот инаку немаше да го видам последниот „бисер“ на „кралот на метафората“ бедниот човек што може да предизвика само жалење кај нормалниот свет.

Горд сум што одамна сум блок кај ова створение.

Колку ли мака треба да има во еден човек за да си дозволи таков гнасен вокабулар? И не не е смешно. Тажно е.

Инаку батево, некои го сметаат за „остро“ перо на македонското новинарство. Срам за фелата.Тричко не се секирај, Рашела, а и секоја една жена која си ја навредил со твојот импотентен хумор, ќе си најде „коњ“ за јавање, туку ти никогаш веќе нема да можеш да земеш воздух без цевката преку која егзистираш додека си потонат во своите сопствени фекалии.

И сосема за крај да ги поздравам сите оние на кои Тричко им е поим за новинар. Дечки не се секирајте демократија е, ќе ве истрпиме и вас.

Автор: Атанас ВеличковПретходна статија

ДА МУ ПОМОГНЕМЕ НА МАЛИОТ ГОРАЗД

Следна статија

ЖЕНА, МАЖ И НИВНИОТ ЗЕМЕН ОДНОС

Најново од Истакнато

(Видео) Мајор од ОЗНА од кратовското село Филиповци раскажува за времето после 6 април 1941 г.: Германците дојдоа и си заминаа, Бугарите не вршеа убиства и малтретирања, партизаните ги знаевме како шумкари

„Населението кај нас нема претрпено многу страдање после 6 април 1941 година. Германците дојдоа во Македонија,