| |

ЛОКАЛНИОТ ШЕРИФ РАМИЗ МЕРКО БИЛ БОГАТ ВО ДУША, БОГАТСТВОТО ГО СТВОРИЛ СО МНОГУ ЗНАЕЊЕ И РАБОТА

Истражувачка репортерска лабораторија (ИРЛ) со видео најава за новата епизода од серијата „Локални шерифи“, овој пат посветена на градоначалникот на Струга, Рамиз Мерко.

Во краткото видео објавено од ИРЛ, Мерко вели дека бил богат во душа, а материјалното богатство го створил со многу знаење и работа.

Епизодата за Рамиз Мерко ќе биде емитувана утре вечер во недела со почеток од 21 часот.Слични Објави