ЛУПЕВСКА СОЗЕН ПРАШУВА ДАЛИ ОПЕРАТИВНИОТ ТИМ НА ВЛАДАТА Е ПАРАЛЕЛЕН СИСТЕМ

/

„ Па дали е ова можно!?
,, Владата формира оперативен тим кој бескомпромисно ќе работи на борбата против криминалот и корупцијата со цел да биде задоволена правдата и да има целосна одговорност за сите кои учествувале или помагале криминал и корупција во минатото и сега,, 
Оваа иста Влада има МВР има финансиска полиција и уште едно чудо институции кои треба-ло да делуваат а очигледно не делувале !! Што е ова паралелен систем !? “, напиша на својот facebook профил новинарката и автор на емисијата КОД, Снежана Лупевска Созен.

Претходна статија

ДРЖАВНИОТ ЗДРАВСТВЕН ИНСПЕКТОРАТ НЕ НАЈДЕ НИШТО СПОРНО ВО КЛИНИКАТА „ЖАН МИТРЕВ“

Следна статија

ВЛАДАТА СО ОДЛУКА: ОПШТИНИТЕ ДА ГО ОТСТРАНАТ СОНЦЕТО ОД КУТЛЕШ ОД СИТЕ ЈАВНИ ПОВРШИНИ

Најново од Вести

Ковачев: На местото на спомениците на окупаторската Црвена армија во Софија и во Пловдив да се постават споменици на Левски, Ботев, Гоце Делчев, Тодор Александров и Ванчо Михајлов

Бугарскиот европратеник од редовите на ГЕРБ-СДС Андреј Ковачев, даде интересна идеја за тоа што треба да