Македонија повторно се гуши во загаден воздух

Mакедонија повторно се гуши во загаден воздух. ПМ 10 честичките во воздухот и утрово над дозволеното. Македонија ја почна новата 2018 година со старите проблеми. Најзагадено утринава е во Карпош и Рекотрат. (Целиот текст прочитајте го овде)